Roadtrip ad Mississippi Blues Trail

Mississippi Blues Trail. Bluesfans og musikelskere må ikke gå glip af en rejse gennem Mississippi-deltaet. Og selvom man ikke er bluesfan, skal man bestemt ikke afholde sig fra ruten. Her er mange spændende oplevelser, og måske man får øjenene op for at høre noget andet musik end det, […]

Georgetown i Washington, DC

Georgetown i Washington, DC er den historiske del af USA’s hovedstad. Det er her, de ældste bygninger ligger. Bydelen er grundlagt længe før, der overhovedet var noget, der hed Washington, DC, og var faktisk længe en by i sin egen ret. Først i 1895 blev Georgetown en bydel […]

Mere end 1000 km strand i Florida

Floridas strande. Med mere end 1000 km strand i Florida, kan det være svært at vælge. Men nu har Visit Florida gjort det lidt lettere. Samtidig kan man tage på en virtuel rejse langs Floridas strande. Bare indtil vi igen kan rejse dertil.

Museum of Dream Space åbner i Vegas

Museum of Dream Space, et populært multimediekunstgalleri, åbner i august sin første afdeling i Nevada på The Venetian® Resort Las Vegas. MODS, som museet forkortes, åbnede deres første multimediekunstudstilling i maj 2019 i Los Angeles. Og nu er det altså blevet Las Vegas’ tur.

Følg med på Atlas Obscuras virtuelle roadtrip

Virtuelt roadtrip i USA. Sommeren 2020 blev ikke den sommer, man kom ud på det store USA-roadtrip. Grænserne er stadig lukkede, og covid19-pandemien er i skrivende stund ikke i nærheden af at være slået ned. Slet ikke i USA, hvor der dagligt rapporteres om tusinder af nye tilfælde.

Nabolag i New Orleans

Nabolag i New Orleans. Louisianas mest berømte by er andet og rigtig meget mere end French Quarter. Det siger sig selv, at Det franske kvarter er et must. Vist er her mange turister, men her er også smukt, spændende og fyldt med historie og historier.

Virginia is for Lovers

Roadtrip i Virginia. Virginia er en lidt overset stat på danskernes rejseradar, og det er synd. Der er så mange oplevelser og seværdigheder, at et enkelt besøg slet ikke er nok.

New Orleans er fyldt med sjove, skæve, uhyggelige og velsmagende oplevelser

Aktiviteter i New Orleans. New Orleans er for længst tilbage i topform efter den ødelæggende orkan Katrina i 2005 og er en af de mest besøgte byer i USA. Byen topper med sine oplevelser af enhver slags med rette alle rejsehitlister.

Awesome Anaheim, Californien

Børnevenlige oplevelser i Anaheim. Uendelige underholdningsmuligheder, det lykkeligste sted i verden og lange solskinsdage er bare en brøkdel af alt det, der gør Anaheim til yndlingsdestinationen for børn og barnlige sjæle.

Ferie med lille klimaaftryk i hjertet af Los Angeles

West Hollywood mellem nabolagene Beverly Hills og Hollywood i Los Angeles er en by i byen. Her hersker en stærkt socialt ansvarlig ånd og virksomhederne er meget miljøorienterede. Man profilerer sig desuden på at være både bredt favnende og inkluderende med plads til alle typer af mennesker. Samtidig […]
Page 1 of 20
1 2 3 20