Om os

HVEM ER VI?

Vi skriver rejseartikler om USA. Og vi opdaterer jævnligt hjemmesiden med alle slags nyheder fra destinationer over hele USA. Vores eneste krav er, at det er noget, som vi finder sjovt, interessant, spændende eller skævt. Rejseartikler om USA kan være i form af for eksempel en liste med noget, vi synes er godt, en hotelanmeldelse, et restaurantbesøg, et kig på en særlig seværdighed, en spændende gade, særlig madkultur, noget om at være på roadtrip i USA, en fed by og så videre.

Bøger af amerikanske forfattere

Derudover har vi skrevet små og korte omtaler af bøger (her på siden kun af amerikanske forfattere) siden 2006. Du finder nogle af omtaler her på www.usahistorier.dk. Vi læser i alle genrer. Krimier, nyere romaner, klassikere, novellesamlinger, kogebøger og rejsebøger. Eneste kriterium for at komme med her på siden er, at det skal være en amerikansk forfatter, der har skrevet bogen.

USA-rejser

Vi rejser jævnligt til USA for at holde os opdaterede, samle materiale til artikler, tage billeder, tale med folk om steder at besøge og meget andet. Turen går til USA mellem to og tre gange om året. Vores rejser kan være af kortere eller længere varighed. Vi deltager desuden i den store, amerikanske rejsemesse IPW, som senest blev afholdt i Denver, Colorado (2018) og i Anaheim i Californien (2019). Messen i 2020 blev aflyst på grund af covid-19-pandemien, men vender tilbage i 2021 i Las Vegas, Nevada, og vi glæder os til at deltage. Kontakt os på mail@usahistorier.dk, hvis du vil vide mere om os eller har et forslag til en artikel, en liste eller en bogomtale.

 

Union Station i Denver, Colorado.