USA HISTORIER – REJSEARTIKLER USA

REJSEARTIKLER USA

Rejseartikler USA. Hvad er det? Det kan være alt muligt, men her skriver vi rejseartikler om at rejse i USA, om amerikanske bøger, om interessante rejsenyheder fra forskellige destinationer i USA. Vi skriver om byer, stater, seværdigheder, hoteller, tips og tricks. Vi skriver om både de mere ukendte steder i USA og om de kendte. Læs for eksempel om vores tur på Highway One i Californien her. Eller hvad med vores liste over ti topturistede ting, du kan se eller opleve i New Orleans?
Rejseartikler USA
Saint Louis Cemetery 1 i New Orleans lige uden for French Quarter.

ØST, VEST …

Vi har rejst i det meste af USA, men kender selvfølgelig ikke alle stater og alle seværdigheder lige godt. Du vil derfor finde en god blanding af nyheder fra de turistbureauer, vi er kontakt med og vores egne rejseartikler fra USA. Vores egne rejseartikler fra USA bygger selvfølgelig på vores egne rejser. Sammen med de mange nyheder, bliver USA Historier også en slags nyhedsside, hvor du kan hente inspiration fra flere steder i USA. Vi har blandt andet skrevet om efterårsferie i New England. Det kan du læse om her.

VI ELSKER DET KENDTE OG DET UKENDTE

Her hos USA Historier har vi ikke noget imod det, andre måske kalder turistfælder. Vi synes ikke, der er noget galt i at man gerne vil se de kendte steder selv. Der er bare noget, der er mere ikonisk end andet. For eksempel klassiske skyskrabere i New York. Men vi var også vilde med vores tur på Delmarva-halvøen, som hører til staterne Delaware, Maryland og Virginia. Læs om den tur her. Så rejseartikler USA er mange forskellige ting. Prøv også at tjekke vores side om rejser til resten af verden ud her.
Rejseartikler USA New York City
9/11 Memorial i New York City.

SKRIV TIL OS

Du er meget velkommen til at skrive til os med kommentarer eller spørgsmål. Du kan bruge kontaktformularen her på hjemmesiden eller sende en mail til: mail@usahistorier.dk.