Miami Spice Florida

Så er der Miami Spice igen. I august og september kan man i Miami forkæle sine smagsløg med madoplevelser fra nogle af byens bedste kokke til særpris, når den 17. udgave af den årlige madfestival Miami Spice løber af stablen. Her serverer mere end 200 lokale restauranter tre-retters menuer fra 23 USD for både lokale og besøgende.

3 retter for 150 kroner

Selvom byens bedste kokke står bag komfuret, er det langt fra dyrt at deltage på festivalen. Tværtimod. En tre-retters morgenmad eller frokost på de deltagende restauranter koster 23 dollars, mens prisen for tre retter til aftensmad ligger på 39 dollars – hhv. cirka 150 og 250 kroner.

Bæredygtighed i fokus

Som noget nyt er der ved dette års Miami Spice mad-event ekstra fokus på bæredygtig og miljøvenlig mad, idet festivalen afholdes sammen med den lokale nonprofit-organisation Slow Food Miami. På Miami Spices hjemmeside kan man se en oversigt over de deltagende restauranter, der har fået organisationens kvalitetsstempel “Snail of Approval”. Mærkningen gives til de restauranter og producenter, som lever op til organisationens krav om kvalitet, autenticitet og bæredygtighed.

Miami Spice Florida
Montys Raw Bar og Restaurant ligger i Coconut Grove.
Oplevelser til særpris hele året

Miami Spice er en del af initiativet Miami Temptations, der er skabt af byens turistkontor, GMCVB. Hele året står Miami Temptations bag events, som gør det muligt at udforske Florida-favoritten til særligt fordelagtige priser. Af øvrige events kan nævnes Miami Romance Month, Shop Miami Month, Miami Sports & Wellness Month, Miami Museum Month, Miami Film Month, Miami Hotel Months, Miami Spa Month, Miami Attractions Month, Miami Live Arts Month og Miami Heritage Month.

Læs mere om Miami Spice og se listen over de deltagende restauranter her. Billeder er PR-billeder fra Related.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *