Highways USA er journalist Henrik Langes ganske enkelt fremragende hjemmeside om at rejse i USA.

På hjemmesiden finder du et utal af små og store artikler om mange af de største og mest kendte seværdigheder i hele USA. Læserne kan stille spørgsmål på bloggen, og selvom de besøgende ofte hjælper hinanden med at besvare, er det tit Henrik selv, der springer ind i tråden med et godt råd.

Henrik Lange er også forfatter til en lang række rejsebøger med detaljerede planer for kør-selv-ferien i USA, ligesom han tilbyder webinarer, forberedelsespakker og meget mere.

Lige nu tilbyder Henrik en praktisk huskeliste til dem, der står over for at skulle rejse til USA. For at få adgang til huskelisten, skal man abonnere på Highways USA’s nyhedsbrev. Læs meget mere om det på hjemmesiden her.

Vi ved ikke, hvor længe Henriks tilbud gælder, så skynd dig at tjekke siden ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *